Одна з найбільш обговорюваних і відомих пар російського шоу-бізнесу Настя Івлєєва і Елджей розділили майно після розлучення.

Про розставання знаменитостей стало відомо в кінці літа 2021 року. Пара публічно заявила про розлучення у відвертому інтерв'ю російському виданню Tatler, а потім Настя Івлєєва підтвердила інформацію про таке нелегке рішення на YouTube-каналі Ксенії Собчак. Ця новина стала шокуючою для багатьох шанувальників і навіть деяких артистів, хоча чутки про розлад у відносинах ходили в медіапросторі вже давно.

Настя Івлєєва і Елджей, фото: Instagram
Настя Івлєєва і Елджей, фото: Instagram

Зовсім недавно стали відомі подробиці шлюборозлучного процесу і поділу майна, яке пара встигла нажити за 2 роки в офіційному шлюбі. Раніше повідомлялося, що все придбане оцінюється в 100 млн рублів і найбільша покупка знаменитостей - це особняк в Підмосков'ї, який оцінюється приблизно в 50 млн рублів.

Елджей залишив Насті Івлєєвій цей будинок, площею 364 квадратних метри з гаражем на 5 автомобілів, а також 4 гектари землі. Крім цього, артистка є власницею декількох люксових автомобілів - Lamborghini Aventador, Mercedes-Benz G-клас і Chevrolet Camaro.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До вересня місяця Елджей був власником половини всього цього майна, але благородно віддав все колишній дружині. Реперу залишилися дві його машини - Hummer H2 і BMW i8.

Елджей і Настя Івлєєва, фото з Instagram
Елджей і Настя Івлєєва, фото з Instagram

Нагадаємо, "Королівські кобри" мстять Элджею? Дружба Насті Івлєєвої та Ксенії Собчак Закінчилася поцілунком

Як повідомляв Знай.uа, Настя Івлєєва після розлучення помірялася з Регіною Тодоренко, яка її образила, "гідністю": "Навіщо так?"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Івлєєва вперше відверто про розлучення з Елджеєм: "Я люблю його досі"