Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

Розлучена Ірина Білик планує "втечу" з дому з молодим красенем

Популярна українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників новими постами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб. Ірина розмістила новий знімок зі своїм другом і за сумісництвом молодим співаком Сергієм Мироненко, з яким вона зовсім нещодавно випустила ліричну пісню під назвою "Отпусти".

Збірна України, кадр з відео
Збірна України, кадр з відео

Матч Україна-Боснія і Герцеговина: команди зіграли внічию на відборі до Чемпіонату світу 2022

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Збірна України продовжує відбір у Чемпіонат світу 2022 року. Раніше збірна України На виїзді обіграла Фінляндію з рахунком 2:1, а Боснія і Герцеговина в гостях перемогла Казахстан з рахунком 2:0. Збірна України продовжує відбір на Чемпіонат світу 2022 року.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Дзідзьо підказав українцям, де шукати гроші: вистачить на їжу і комуналку

Артист опублікував на своїй Instagram-сторінці трейлер даного фільму. На ньому Дзідзьо разом з іншими артистами даного фільму запитує "Де гроші?". За словами Михайла Хоми, відповідь у всіх кінотеатрах 21 жовтня.

Опалювальний сезон, скріншот: Youtube
Опалювальний сезон, скріншот: Youtube

Опалювальний сезон під загрозою зриву через мільярдні борги: тисячі українців можуть залишитися без газу взимку

В Україні 45 населених пунктів можуть залишитися без опалення через мільярдні борги. У газопостачальній компанії "Нафтогаз" попередили українців про можливу загрозу своєчасного початку опалювального сезону в багатьох областях, а все через численні борги.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Гнучка Настя Каменських поманила чоловіків, незважаючи на "вагітність"

Українська співачка показала, як проводить вільний час в іспанському місті Толедо. Співачка опублікувала фотографію з Іспанії. На знімку можна побачити, як Настя Каменських притискається до дверей і позує.