Відомий український радіоведучий і інтерв'юер, Слава Дьомін вирішив здивувати українців, і з'явився в костюмі феї для дорослих. Прогулявся в такому вигляді по центру міста.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно він радує шанувальників новим контентом. Будь це фото зі знаменитостями, особисті знімки, або ж кадри з сином. Не так давно він розлучився, тому намагається весь вільний час приділяти дитині.

Цього разу Слава Дьомін вирішив епатувати публіку своєю появою в незвичайному костюмі. На джинсову сорочку і футболку він надів обтягуючу шкіряну сукню, з червоними хутряними вставками.

Крім цього, на голові у нього корона, а в руці спеціальна чарівна паличка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Зубна фея вже летить до вас️️🦷 😂".

Як виявилося, все це заради нового ролика, який знятий спеціально для радіо, на якому працює чоловік. На самому відео чоловік вийшов до дороги в цьому вбранні, і почав кричати: "готуйте зубки. Я Слава Дьомін і я Зубна фея". Вийшло неймовірно смішно.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

"А ніжки нічого так🔥 😂";

"Така симпатична феєчка😂 😂 😂";

"Фея для дорослих 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 обожнюю вашу пару з Танею❤️❤️❤️";

"Вчора ввечері дитина поклала зуб по подушку, чекав фею.Запитував як же вона виглядає-ось так!😂";

"👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥😂😂😂 креативна фея ❤️🔥❤️🔥❤️🔥";

"Зубна фея вже не та😂 😂 😂";

"Які ноги🔥 😂";

"😂 😂 😂 😂 😂лиса фея😂 😂 😂 😂 😂".

Нагадаємо, юна красуня Анна Трінчер навчила Славу Дьоміна робити це на ногах

Як повідомляв Знай.ua, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін зізнався, що сильно пошарпав нерви вчителям у школі: "Хотіли відрахувати"

Знай.ua писав, Слава Дьомін показав, чим розважав сина в Дубаї на висоті 44-го поверху