Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людина.

Цього разу Оля розповіла фанатам про радісну новину - її пісня "Я не плачу" цього року увійшла в топ за версією хіт-параду "Червона рута", який організувало "Русское Радио Украина".

Співачка розмістила кумедне відео, на якому вона нібито бореться з чоловіками, які претендують на винагороду. Радіоведучий Андрій Чорновіл намагається відібрати статуетку, кажучи що це реквізит, а автор музики для пісні "Я не плачу" Олександр Леонов жартома заявляє про свої права.

"Ми дуже раді і зовсім не сперечаємося за нагороду. Як кажуть, головні в житті речі - не речі 😄" - з сарказмом заявила Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/cybulskaya/
Скріншот з коментарів, instagram.com/cybulskaya/

Скріншот з коментарів, instagram.com/cybulskaya/
Скріншот з коментарів, instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали про те, що син Олі Цибульської влаштував "сюрприз" спозаранку: хотів прогуляти школу, але не "прокотило". Артистка розповіла, що 6-річному Нестору стало погано перед уроками.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська розкрила біль усіх дівчат під час ПМС: "Хочеться..."

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська в грайливому вбранні "накинулася" на чоловіків: "Нудно тут"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Цибульська розповіла Ірині Федишин про пізнання сина: "Жінки - підлі створіння"