Популярна американська акторка Робін Райт, яка відома всім завдяки ролі Клер Андервуд в серіалі "Картковий будинок", зрідка балує відданих шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить 665 тисяч чоловік.

Цього разу Робін поділилася рідкісними і дуже зворушливими фотографіями зі своєю 30-річною донькою Ділан Пенн. Нова публікація була розміщена з метою реклами, але емоції рідних людей, які передає знімок, не можуть не захоплювати і не радувати.

"Я прославляю любов, сім'ю і людські зв'язки з моєю донькою", - зворушливо написала Робін Райт.

Як відомо, молода дівчина не відстає від успішної мами і радує шанувальників своєю участю у фільмах. На даних момент Ділан знялася в двох - один з них "Гра Ганнібала", але всі чекають її прориву і творчого успіху, адже завдяки знаменитим батькам всі можливості у неї є.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Ви схожі на сестер!!!", "Красиво!!! Яка чудова мама!", "Люблю вас обох", - написали фанати в коментарях.

Скріншот з коментарів, instagram.com/robingwright/
Скріншот з коментарів, instagram.com/robingwright/

Скріншот з коментарів, instagram.com/robingwright/
Скріншот з коментарів, instagram.com/robingwright/

Нагадаємо, що Робін Райт з "Карткового будинка" залізла в коротенькі шорти після зустрічі з Зеленськими: "Свіжо"

Як повідомляв Знай.uа, Анджеліна Джолі поповнить ряди героїв всесвіту Marvel і перетвориться на інопланетну войовницю в новому фільмі "Вічні"

Також портал Знай.uа писав, що фото старіючої Мадонни без фотошопу злили в мережу: Алла Пугачова тепер красуня