Пара Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна досить складна. У те, що це можливо, не вірили навіть вони самі. Там не менше, разом вони вже більше 5 років. Що вони дізналися один про одного за цей час.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету для програми "Зірковий шлях", що на телеканалі "Україна". Журналісти вирішили подивитися, хто з пари знає краще за свого партнера.

Їхні стосунки почалися відразу після вокального проекту, де вони і познайомилися. У пари окремо вирішили запитати, яке побачення на їхню думку було найкращим за весь час.

Для Тоні це те, коли вона їхала з концерту в поїзді, а чоловік підсів до неї. Без квитка, просто пробрався в купе. А ось для Арсена це прогулянки по США, коли вони разом ходили по вулицях Нью-Йорка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Далі поговорили про звички, які дратують пару один в одному. Дівчині, наприклад, не подобається, що її чоловік постійно мне руки. А ось Арсену здається, що це шкідлива звичка - куріння, саме це не подобається його дружині в ньому.

Далі черга Тоні. Музиканту не подобається, коли співачка створює проблеми з нічого, і відповідь збіглася. Дівчина відповіла практично те ж саме.

Остання сварка була ввечері, перед інтерв'ю, коли вони разом укладали дочку спати.

"Ніна трохи обурилася, тому що ми її рано поклали спати, вона з нами не розмовляла, лягла трохи насуплена. Тоня почала "добраніч", я сказав"добраніч". Вона знову, а тут тиша " - розповідає Арсен Мірзоян.

Тоня Матвієнко зазначає, що у них завжди сварки через те, що вона не почула чогось.

"Мені заборонено розмовляти російською" - розповідає Арсен про табу в сім'ї. Також, не можна залишати білизну на підлозі, потрібно відразу все класти в спеціальний кошик.

А ось співачка зазначила, що табу в їхній родині дуже просте - не робити ситуацію для ревнощів.

Нагадавши, Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Як повідомляв Знай.иа, Арсен Мірзоян відірвався в машині з красенем: поки Тоня Матвієнко знімала.

Знай.иа писав, Тоня Матвієнко показала, з ким хлюпається у водах Атлантичного океану: Арсена Мірзояна поруч не видно.