Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін розповів шанувальникам, як знайти спільну мову з сином підлітком. Чоловік також показав, як швидко виросла його дитина.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються різні кадри з подорожей, робочі моменти, або ж з сім'єю. Так як недавно він розлучився з дружиною, з'являються в основному там кадри з сином. Вони стали частіше подорожувати по світу, навіть в такий складний період для всього світу.

Щодня за чоловіком в соціальній мережі стежить понад 126 тисяч користувачів.

Цього разу він показав відразу багато фотографій з сином, як вони разом проводять вільний час.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Вони коли разом, то дуже багато сидять і розмовляють, сміються, а також приміряють волосся чоловікові, як він з ними б виглядав. Як зазначив сам Слава Дьомін, син - його найкращий друг.

"СИН - НАЙКРАЩИЙ ДРУГ! Зараз почав замислюватися про перехідний вік сина. Але прийшов до висновку, що якщо ти дружиш зі своєю дитиною і він тобі довіряє, то ніякий перехідний вік не страшний" - йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про їхню дружбу.

"Вам кошеня не потрібен? Маленький, Чорненький...ласкавий. Третім буде (фото у мене в профілі)";

"🙌🙌🙌";

"😂❤️🔥";

"Ой няшность какая🔥 🙌";

"Все ж краще бути для дитини батьком і авторитетом в першу чергу. На рівних - не фонтан. У дитини повинна бути опора".

Нагадаємо, юна красуня Анна Трінчер навчила Славу Дьоміна робити це на ногах

Як повідомляв Знай.ua, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін зізнався, що сильно пошарпав нерви вчителям у школі

Знай.ua писав, Слава Дьомін показав, чим розважав сина в Дубаї на висоті 44-го поверха