Наші читачі пам'ятають, що нещодавно повідомлялося про зникнення зірки кінофільму "Діамантова рука" Світлани Світличної. Її близькі та друзі почали бити на сполох. Акторка не з'являлася вдома з 20 жовтня, з 21 жовтня з нею зник всілякий зв'язок.

Однак з'явилася інформація, що московська поліція по камерах зовнішнього спостереження відстежили пересування Світлани Світличної перед зникненням. Було відомо, що акторка з'їздила на кіностудію, а після на таксі повернулася додому. Потім її слід обірвався.

Про це повідомляє один з російських телеканалів.

Світлана Світлична, скріншот: YouTube
Світлана Світлична, скріншот: YouTube

Але тепер стало відомо, співробітники карного розшуку виявили Світличну живою і неушкодженою. Виявилося, що нікуди вона не зникала, а зараз знімається в одному з ток-шоу. У студії її і застали.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Про зникнення матері повідомив її старший син Олексій. Він розповів поліції, що не може додзвонитися до родички і не знає про її місцезнаходження. Заяву від нього прийняли і всі компетентні органи відразу ж приступили до розшуку акторки.

У Світлани Світличної в останні роки не складалися стосунки з сином і його сім'єю. Акторка підозрювала, що вона потрібна їм тільки в корисливих цілях, але вони заперечували ці звинувачення.

Раніше повідомляли, акторка Світлана Світлична зникла безвісти в Москві: родичі в паніці - може нічого не пам'ятати.

Як повідомляв Знай.uа, красуня з "Діамантової руки" Світлана Світлична терміново госпіталізована, лікарі говорять про інсульт.

Знай.uа писав, квартиру зірки кінофільму "Діамантова рука" Світличної взяли під охорону: самотня жінка може стати наступною жертвою.