Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя розповіла фанатам, як пройшов її перший політ на маленькому літаку, в якому всього три пасажирських місця. Як повідомила артистка, їй довелося скористатися повітряним траспортом через те, що вона спізнювалася на один зі своїх сольних концертів в українському місті.

Співачка відчуває неймовірний страх висоти, тому їй було важко подолати тривожність і сісти в літак. Але, Насті все ж вдалося отримати задоволення від польоту, який подарував їй почуття свободи, що окрилює.

"Одна справа летіти в літаку - там майже не страшно. Але зовсім інше - в такому маленькому літачку, як на відео. Відчуття, ніби летиш на величезній висоті, сидячи на велосипеді, тільки зі склом і крилами", - написала Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських відверто розповіла про життя без Потапа: 20 тисяч кілометрів, валізи і короткий сон

Нагадаємо, що українці побачили Потапа в котику на шоу "Маска": запалює з сексуальною самкою, поки Настя Каменських дивиться здалеку

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських в короткій сукні зіграла з Потапом в "пару року": "Семен і Одарочка"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських під пильним оком Потапа стала справжньою мусульманкою: "Ніяких оголених частин"