Популярний серед підліткової аудиторії блогер, "токер" і модель Єгор Кораблін (Єгор Шип) продовжує дивувати фанаток. Цього разу зірка мережі скопіював легендарну фотосесію гарлемського репера Тупака Шакура. Цікаво, що знімки робилися у ванній кімнаті.

Про це стало відомо завдяки публікаціям російських видань про шоу-бізнес.

Єгор Шип, фото: Instagram
Єгор Шип, фото: Instagram

Тупак Шакур, фото: Instagram
Тупак Шакур, фото: Instagram

Це ще не все, днями стало відомо, що 19-річний Єгор отримав неймовірну популярність не тільки завдяки роликам в TikTok і танцювальними піснями. Хлопець також знаменитий романами з Валею Карнавал, MIA BOYKА та епатажною реп-виконавицею Hofmannita.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нещодавно сама MIA BOYKА заявила, що їхні стосунки з Єгором були всього лише проектом продюсерів, а в роман з Hofmannita і зовсім мало хто повірив. І все ж багато шанувальниць мріють про зустріч з юним артистом і часто запитують про його особисте життя.

Валя Карнавал, кадр з відео
Валя Карнавал, кадр з відео

У черговому Stories in Instagram Єгор вирішив чесно, від щирого серця, відповісти - його серце зайняте. Модель і музикант заявив, що не бажає ділитися одкровеннями на цю тему, тому ніхто не дізнається ім'я його дівчини: "Так, давно, але ви про це ніколи не дізнаєтеся".

Тепер фанати Шипа ворожать, хто міг стати його обраницею. І поки одні перебирають варіанти, інші звинувачують його в хайпі. Справа в тому, що в останньому інтерв'ю Єгор зізнався – він не готовий до нових відносин після розриву з Валею Карнавал. Правда, з того часу тіктокерша встигла завести роман з Єгором Крідом і зі скандалом розлучитися з ним.

Раніше повідомляли, Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу".

Як повідомляв Знай.uа, Анджеліна Джолі підігріла чутки про роман з The Weeknd: "Сподобалося...".

Знай.uа писав, Віктор Павлік покликав українців на "Маскарад" після скандалу з квартирою колишньої: Катя Репяхова дозволила.