Популярна українська блогерка, колишня дівчина Віталія Козловського і ведуча свого проєкту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай взялася за дуже важливу тему. Тепер героєм її програми стала не суперзірка спорту або шоу-бізнесу. Цього разу до журналістки в гості прийшов анастезіолог Сергій Дубров.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на YouTube-каналі "Ходят слухи".

Раміна Есхакзай, скріншот: YouTube
Раміна Есхакзай, скріншот: YouTube

Анестезіолог Сергій Дубров - герой нового випуску "Ходят слухи". У цьому інтерв'ю ми поговоримо про особливості професії лікаря анестезіолога - реаніматолога, а також розвіємо всі міфи про наркоз і анестезію.

Ведуча обіцяє, що її глядачі дізнаються більше про види анестезії, про наслідки після операцій і новий метод wake-up анестезії.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Сергій Дубров, скріншот: YouTube
Сергій Дубров, скріншот: YouTube

"Президент асоціації анестезіологів України відповість на найбільш популярні і хвилюючі всіх питання. Чим займається анестезіолог? Як працює наркоз? Навіщо використовують комбіновану анестезію? Яка ймовірність прокинутися під час наркозу? Які найдивніші питання задають пацієнти перед операцією? Скільки днів після операції потрібно утримуватися від статевого життя? Що потрібно знати перед операцією? Які препарати використовують для того, щоб ввести пацієнта в стан наркозу? Які етапи введення пацієнта в наркоз? Навіщо при наркозі трубка? Чому болить горло після наркозу? Як працює закис азоту "звеселяючий газ?", - розповідає Раміна.

Одним із найважливіших питань Раміни експерту, можна зазначити питання про фобії - чи можна прокинутися під час наркозу?

"Можливо таке, так, дійсно. Раніше це було частіше. Найчастіше, за даними статистики, пацієнт може прокидатися при оперативних втручаннях у торакальній хірургії (грудна клітина) і при нейрохірургічних втручаннях. Таке може бути. На сьогоднішній день можливості просунутого моніторингу, моніторингу рівня свідомості, що дозволяє уникнути цих випадків. Це насправді не так часто буває, але буває", - розповів анестезіолог.

Раніше повідомляли, колишня Козловського Раміна зізналася, хто в будинку їсть за трьох - новий наречений ні при чому: "Захотілося борщу".

Як повідомляв Знай.uа, The Jerry Heil зайнялася звичною справою під темними шторками: "А я не демон, я янгол".

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна розмріялася про майбутнє з новим нареченим: "З дитячими кімнатами і кальяном".