Акторки студії "Дизель шоу" розповіли про те, як вчилися водити автомобіль. Історія про складний досвід Вікторії Булітко, Яни Глущенко, а також Юлії Мотрук.

Вікторія Булітко зазначає, що водити почала не з крутих іномарок, а з дідусевого Запорожця. Керувала тоді звичайно не вона, тільки сиділа у дідуся чи тата на колінах, і на безпечній дорозі він розповідав їй ази.

З першого разу вона поїхала на механіці, і Яна дуже горда собою. Були моменти коли вона просто глухла, але не бачить нічого в цьому такого, адже все це досвід.

"Це був "Жигуль", який до мене прожив величезне життя. Я могла сміливо стихнути по дорозі, і в якийсь момент це вже стало нормою. Нервово було дуже. Перші сиве волосся я отримала за кермом "Жигуля", – зараз вже сміється Віка, згадуючи свої муки.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як тільки вона переїхала із Запоріжжя до Києва, відразу почала збирати на автомобіль, і придбала не новий. Доводилося його лагодити досить часто, кожних два місяці, тому натерпілася знатно дівчина.

У Яни Глущенко трохи інша історія. Водити транспортний засіб її змусило життя, а саме - бажання знятися у фільмі, де їй запропонували роль. Героїня повинна була бути за кермом дорогого кабріолета.

"У мене було всього 2 дні, щоб навчитися хоч якось їздити. Я попросила свого друга, він зважився пожертвувати своєю машиною. Ми вчилися на спеціальному закритому майданчику. Це було дуже страшно. Але мені шалено сподобалося. До того моменту я взагалі не хотіла ні купувати машину, ні вчитися водити її. Але потім це стало моєю метою " - розповіла дівчина.

Коли вона купила автомобіль, то пробила колесо, так як наїхала на шипи. Вона сильно злякалася, і пощастило, що поруч були інші водії, які зупинилися, і почали пропонувати свою допомогу.

У Юлії Мотрук перші спогади не нервові, а романтичні, так як вчив її хлопець. Вони тоді їздили на "вісімці", і актриса кайфувала від процесу. Тоді вона вперше зрозуміла, що хоче дуже самостійно керувати автомобілем. Права у неї з'явилися ще в 2012 році, а ось автомобіль на початку цього року.

"Моя перша самостійна поїздка була в рідний Миколаїв. Ми їздили з чоловіком до батьків: хотіли похвалитися, що у нас з'явилася ще одна машина. Для чоловіка це був дуже хвилюючий момент. Хоч я і сама переживала-щоки горіли. Тепер страх перед дорогою пройшов. Я комфортніше відчуваю себе за кермом. Іноді навіть сміливо " - підсумувала вона.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" виставила принади і прикрилася бусиками: "О, сисяндрушка!"

Як повідомляв Знай.ua, зірок "Дизель шоу" Сморигіна і заміжню Глущенко засікли в ліжку напівголими

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" несподівано "пожовкла"