Відома вже далеко не перший рік 38-річна українська акторка, гумористка і головна зірка гумористичного творчого об'єднання "Дизель Студіо" красуня Вікторія Булітко продовжує радувати шанувальників своїми мотиваційними відео. Цього разу Вікторія вирішила розповісти, як це - вміти закохатися.
Виявилося, що гумористка раніше не любила осінню пору, а зараз, схоже, прохолода і жовте листя їй тільки в радість.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко в мережі Instagram.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

"Я навчилася любити Осінь. Раніше любила лише Весну і Літо. Ймовірно, тому, що терпіти не можу мерзнути. Завжди думала: "Ну, чому Пушкін так любив цю противну осінь? За що?". А якщо уявити одяг того часу, без пуховиків, карети без кліматконтролю.

Те, взагалі, не уявляла, як вони жили в той час, ще й писали, любили, творили…

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Зараз, бачачи різноманітність фарб, не розумію, як я, стільки часу життя не помічала, не відчувала всю красу і глибину цього золотобагряного часу. Осінь, люблю тебе! Напиши, за що ти любиш або, навпаки, не любиш осінь.", - поділилася Вікторія.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На свіжому відео, яке опублікувала гумористка, можна побачити вже класичні посиденьки і позування для Insta-моделей, серед жовтого листя, проте це все ж дуже гарно, навіть в мільйонний раз.

Раніше повідомляли, акторки "Дизель шоу" Яна Глущенко і Вікторія Булітко показали найбільшу проблему поліцейських: "Електрика закінчилася".