Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка і зірка Олімпійських ігор-2020 Дарина Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже півмільйона людей. У своїй новій публікації спортсменка показала, як починає свій ранок зі спорту.

"Some days start better than others (Деякі дні починаються краще, ніж інші)», - поділилася спостереженнями дівчина.

На фото вона в чорному спортивному топі і спортивних лосинах кольору хакі. Поруч з нею лежить толстовка, яку спортсменка одягала на тренування і раніше.

Її волосся зібране в тугий вузол, а сама вона сидить верхи на тренажері. При цьому її ноги здаються нескінченно довгими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це че за анаконда, іууу», «Нарешті поправилася», «Wow, beaux yeux et beaux corps (Вау, красиві очі і красиве тіло)»,-пишуть фанати дзюдоїстки.

"So really cool (так дійсно круто)», "Мій єдиний кумир!!! Буду йти по твоїх слідах!!!!", "Найкраща!!!", "Так тримати! Свій ранок так само почав у спортзалі", - оцінили роздуми її шанувальники.

Даша Білодід, фото: Instagram
Даша Білодід, фото: Instagram

Нагадаємо, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не Свята"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Різатдінова похвалилася своїми кращими друзями, і це далеко не Діаманти: "всі дівчата обзавидуются"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Бех-Романчук похвалилася пресом, якому позаздрить навіть красуня Білодід: кубики мрії