Відомий український комік і актор Євген Сморигін показав, як він буде виглядати через кілька десятків років. Для чого учаснику студії "Дизель шоу" довелося приміряти роль діда.

Новий пост вона опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Там комік регулярно ділиться кадрами з різних зйомок, або ж особистими, коли є на це вільний час. Щодня за ним стежить близько 90 тисяч користувачів.

Цього разу кадр досить незвичайний, і заради цього йому довелося кардинально змінити образ. Звичайно ж, це все для зйомок.

На фотографії чоловік лежить у ванній, яка доверху наповнена піною, в руках тримає сигару, і позує фотографу. Грим підібраний також до дрібниць-вуса, довге волосся сивого відтінку, а також багато зморшок. Не дивно, адже йому дісталася роль Діда. У другій руці у нього келих, імовірно з алкоголем.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Привіт вам від діда-пердiда! Знімаємо ВЛЦ. Дід мій один з найулюбленіших образів. Спасибі Ірочці @irina_belina за втілення! А які образи подобаються вам?"- йдеться в повідомленні під постом.

Варто відзначити, що ВЛЦ - новий серіал, який розшифровується "Вижити за всяку ціну".

За сценарієм, до сім'ї Вікторії Булітко, Саші Бережка і Льоші Сморигіна приїжджають жити батьки мами сімейства — Вікторія Біблів і Микола Баклан. Бабуся і дідусь продали свій будинок в селі і купили квартиру в тому ж будинку, що і їх дочка, але декількома поверхами вище.

Сам Сморигін раніше зізнавався, що йому дуже подобається його невелика роль дідуся-алкоголіка.

Користувачі під постом почали писати:

"Євгенія Михайлівна найкращий образ👍";

"Ух ти, невже Дід пенсію отримав??? 😂😂😂";

"Моєму синові 7 років, і він обожнює бабусю з Дизель шоу, і дідуся з аптеки🤣 🤣";

"Ви не дід, а милий молодий чоловік, ніжний і серйозний!!!";

"Женечка, всі ваші образи неповторні: бабуся, Дід, єврей, багатодітний тато... Весь❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше зірка "Дизель шоу" Булітко "вийшла заміж" за Сморигіна, фанати в захваті

Також, звезда "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала, як з мамою відпочиває на дачі

Раніше повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" в одному ліфчику блиснула своїми булочками