Відома російська телеведуча і блогерка Анастасія Івлєєва дала новий коментар з приводу розлучення з репером Елджеєм.

Анастасія відреагувала на нову пісню свого колишнього чоловіка Елджея, в якій він розповів про свої почуття після розлучення. У треку "SODA" звучать слова про незабуту любов, але також зустрічаються досить грубі вирази.

"Я більше не твій член А ти така миловидна Що мені пі*дець, як прикро"

У Telegram-каналі "Тільки нікому" розмістили відео з Івлєєвою та її подругою Ідою Галич, на якому вони обговорюють сенс нової пісні. Настя в кадрі ображено і обурено заявляє, що після таких довгих відносин і прожитих спільних моментів, можна було придумати щось краще.

"Він міг би що-небудь цікавіше написати. Три роки життя, три роки подій, любові, стільки нас пов'язує... Можна цілий альбом написати! Я думала, що вийде пісня, я розревуся, все буде в калюжах... а там "більше не твій член", "було прикольно", чао-какао", - сказала Івлєєва на відео.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Івлєєва після розлучення з Елджеєм хоче підстригтися "під хлопчика" і податися в рокерші: бійся, Леді Гага

Нагадаємо, що Настя Івлєєва "обдерла" до нитки Елджея після розлучення: тепер завидна наречена

Як повідомляв Знай.uа, Настя Івлєєва після розлучення помірялася з образила її Регіною Тодоренко "гідністю": "Навіщо так?"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Івлєєва вперше відверто про розлучення з Елджеєм: "Я люблю його досі"