Відома українська спортсменка, а також медалістка Олімпіади в Токіо Дар'я Білодід поділилася новим осіннім кадром, де продемонструвала відмінну спортивну форму.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками кадрами, які потім набирають тисячі лайків і сотні позитивних коментарів.

Цього разу знімок осінній, в одному з парків міста. Образ спортсменки підібраний до дрібниць - сині джинси, короткий топ коричневого відтінку, більш світле пальто, а також сумочка популярного бренду.

В якості аксесуарів вона підібрала окуляри.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У самому пості Дар'я Білодід вирішила поговорити на серйозну тему. Справа в тому, що щодня їй приходять десятки питань про те, як потрібно правильно харчуватися, щоб привести своє тіло в форму, накачатися, напрацювати витривалість, і при цьому залишатися здоровим.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

"За свій 15 - річний досвід у спорті я знаю як домагатися результатів будь-якого рівня складності і при цьому залишатися замотивованим, ресурсним і головне-здоровим✊. Я хочу бути максимально корисною для вас і тому зараз працюю над особливим продуктом - онлайн-курсом з правильного харчування і тренувань" - йдеться в повідомленні.

Спортсменка зазначила, що цей курс можуть пройти як новачки, так і ті, хто вже не перший день у спорті, і регулярно займається.

Дар'я Білодід, фото з Instagram
Дар'я Білодід, фото з Instagram

У цей проект був підключений фахівець з 12-річним досвідом роботи, а також психолог зі швейцарською освітою і тренер.

"Разом з командою Я створю найкомфортніші і мотивуючі умови для того, щоб кожен учасник курсу отримав свій бажаний результат!"- підсумувала дівчина.

Нагадаємо, що Дар'я Білодід вразила натуральною красою в променях ранкового сонця

Раніше повідомляли, що Дар'я Білодід вразила нескінченними ногами в лосинах

Також, Дар'я Білодід задумалася про чорну смугу в житті