Мандрівник і відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами зі зйомок і дивовижних пригод в своєму Instagram, де за ним стежить понад 1,8 мільйона чоловік.

Цього разу Дмитро розмістив серію фотографій з останньої подорожі в Екзотичний Еквадор, який користується популярністю завдяки своїм джунглям Амазонії, дикій природі і старим племенам, чий спосіб життя не має нічого спільного з сучасністю і цивілізацією.

Дмитро Комаров, скріншот з Instagram
Дмитро Комаров, скріншот з Instagram

Комаров поділився, що еквадорські племена дуже вороже ставляться до гостей і не дозволяють чужинцями ступати на їхні землі. Мандрівник, на підтвердження своїх слів, розповів про неймовірну і моторошну історію з далекого 2016 року, яка торкнулася одного з жителів племені ваорані.

"Дуже складно усвідомити, що такі події відбуваються в наші дні. Міжплемінні війни, кровна помста, самосуд – все це реальність Еквадору в 21 столітті. Ми продовжуємо великий цикл програм про плем'я ваорані. І покажемо вам історії, в які складно повірити", - зантригував фанатів Дмитро.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" дав поради щодо подорожей під час карантину: "На місяці вперед..."

Як повідомляв Знай.uа, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко зізналася в давній пристрасті: "З 18 років"

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" знову проміняв Кучеренко на плем'я: "Ніколи не контактували з цивілізацією"