Популярний російський співак, брат відомого композитора і продюсера Костянтина Меладзе, чоловік Альбіни Джанабаєвої і хороший друг Віри Брежнєвої Валерій Меладзе продовжує давати концерти і радувати своїх шанувальників. Нещодавно одна модель і блогерка вирішила оригінально порадувати свого улюбленого співака - заявитися на концерт Валерія з величезним букетом квітів.

Про це стало відомо завдяки новому короткому відео в мережі TikTok від відомої моделі, яка вибрала собі нік "luxurygirl.live".

Концерт Меладзе, скріншот: TikTok
Концерт Меладзе, скріншот: TikTok

"Красиво я увійшла в твоє грішне життя", - коротко підписала нове відео дівчина, цитуючи безсмертні рядки з відомої пісні"Красиво".

Концерт Меладзе, скріншот: TikTok
Концерт Меладзе, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У короткому відео можна побачити, як блондинка з шикарною фігурою в обтягуючій сукні буквально мчить до сцени, в перерві між піснями, які виконував Валерій Меладзе. Дівчина на високих підборах з букетом квітів навіть прорвалася через ряд охорони, а її в цей час знімали зі спини друзі.

luxurygirl.live, скріншот: TikTok
luxurygirl.live, скріншот: TikTok

Ось на такі вчинки йдуть фанатки, хоч навіть і заради короткого відео і декількох тисяч лайків. Однак за виразом обличчя Велерія Меладзе можна побачити, що співак був дуже здивований появою такого глядача у себе під сценою. Також видно в сповільненій зйомці, що Валерій Меладзе із задоволенням прийняв подарунок і навіть взяв за руку дівчину.

Раніше повідомляли, Валерій Меладзе випадково розповів, що брат Костянтин не живе з Вірою Брежнєвою: тільки дарує подарунки.

Як повідомляв Знай.иа, Крістіна Орбакайте в золотій сукні запалила на вечірці у Миколи Баскова: "Така пластична".

Знай.uа писав, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми".