Відома своїми величезними шпагатами і яскравими перфомансами для "смішних" відео з Микитою Джигурдою 45-річна балерина Анастасія Волочкова продовжує радувати своїх відданих фанатів "старими піснями про головне". Цього разу Волочкова показала не простий шпагат, а справжнісінький, міцний і навіть кам'яний шпагат.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

"Мірою свого шпагату вимірюю довжину каменів в чудовому готелі. У мене довгі і стрункі ніжки?", — цікавиться Анастасія Волочкова.

На свіжій публікації можна побачити, що Анастасія Волочкова відпочиває в турецькому готелі під назвою "Luna Blanca Resort and Spa". Тут балерина знайшла час похвалитися вмінням робити шпагат, а також новим синім купальником. На шкірі артистки можна помітити легкий червоний, тільки отриманий загар.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

А ось шанувальники і підписники теж раді такій новині й почали активно коментувати новий знімок: "Ну а шо, комусь ворота раю", "Ваші ніжки звичайної довжини для вашого зросту, на фото довжину їх часто скориговано", "Крокую по життю з розсунутими ногами, так і живемо", "Колір купальника гармонує з синявою неба. А Настя просто розумничка", "Ой на чому ж Ви там тримаєтеся?", "Дуже худі ноги!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова "домагається" ексучасника гурту "Ленінград", поки у неї є чоловік: "Подаватиму до суду за переслідування".

Як повідомляв Знай.uа, Микита Джигурда на шоу Максима Галкіна згадав про своє коріння і заговорив солов'їною: "Не помре дух України".

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова проміняла Джигурду на "сивого" красеня, якого обшукалася дружина: "Я не загроза".