Як нещодавно стало відомо, відома українська співачка Оля Полякова записала спільну пісню з Дзідзьо, яка стала саундтреком до їх спільного фільму. Вони обидва розповіли, чим же запам'яталася ця співпраця.

Вони обидва дали інтерв'ю Катерині Осадчій у програмі "Світське життя", що виходить на телеканалі 1+1. Дзідзьо випала можливість написати пісню українською, яка стане першою у творчості у співачки

Раніше співачка відзначала, що не знайшлося ще автора, який написав би їй хорошу пісню українською мовою, яка безумовно стала б хітом. Катерина Осадча запропонувала написати йому пісню для Полякової.

"Нема коли. Але я напишу, точно напишу. Для Олі напишу таку пісню, що вона стане головним хітом Полякової" - розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Співачка також вирішила розповісти, що думає з приводу цієї співпраці.

"Я тобі скажу, що я коли в студії з чоловіком, я трохи граю жіночу роль, так як я роблю вдома. Я дуже вмію поступатися, тому що Дзідзьо написав цю пісню, він автор. Він писав мене сім годин, мучив " - розповідає дівчина.

У підсумку все пройшло відмінно, і пісня вийшла хітом. Оля Полякова спочатку вирішила, що не буде тут показувати чоловічий характер, інакше з цього нічого путнього не вийде.

Варто нагадати, що не так давно вийшов трейлер фільму "зірки з обміну", в якому головні ролі зіграли артисти. Прем'єра відбудеться 1 січня.

Нагадаємо, що Оля Полякова і Настя Каменських знайшли "конкурентку" на шоу "Маска"

Раніше повідомляли, що Оля Полякова показала запухлу дочку Машу після нічних розваг

Також, Оля Цибульська засвітила таємничого красеня, і це не Дзідзьо