Дружина відомого українського телеведучого Анатолія Анатоліча, Юла опублікувала цілий пост в соціальних мережах, який присвятила своєму чоловікові. Вона з дітьми не змогла бути поруч, але надавала підтримку з дому.

Новий пост був опублікований на сторінці жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно Юла публікує різні знімки з сім'єю, або ж дає поради шанувальникам.

Цього разу на кадрах з'явився тільки її чоловік Анатолій Анатоліч. Справа в тому, що чоловік пробіг черговий марафон, і домігся успіхів.

"Пишаюся сильно! Сьогодні мій цілеспрямований чоловік Пробіг чергові 42! Це колосальна праця і сила волі. Сьогодні @anatoliyanatolich втретє з результатом 4 години і 42 хвилини, пробіг марафон 50 TCS New York City Marathon 2021, якому цього року виповнилося 50 років" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазвичай цей день вони проводять Завжди разом, підтримують один одного, а потім з усією українською діаспорою йдуть відзначати, і як пише Юла, це завжди був для неї особливий період.

Цього разу так не сталося, так як влітку у них народився малюк, і його ні з ким було залишити, але, жінка не засмутилася, і підтримувала чоловіка постійно подумки.

"Наступний рік сто відсотків проведемо і зустрінемо тата вже всією сім'єю!!! Ну вітайте ж нашого чемпіона!!!!!"- підсумувала жінка.

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч полетів з країни і спантеличив визнанням

Раніше повідомляли, що Анатолій Анатоліч накинувся на противників вакцинації

Також, Анатолій Анатоліч долучив маленького сина до чоловічих розваг