Відома українська спортсменка, чарівна 21-річна Дарина Білодід, яка завоювала бронзову медаль у ваговій категорії до 48 кг на Олімпійських Іграх в Токіо продовжує радувати своїх шанувальників в мережі Instagram новими яскравими кадрами. За життям і кар'єрою дівчини стежать майже 493 тисячі чоловік.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дар'ї Білодід в мережі Instagram.

Публікація Дар'ї Білодід, скріншот: Instagram
Публікація Дар'ї Білодід, скріншот: Instagram

"Дубай, ти неймовірний", — коротко підписала публікацію Дарина.

Цього разу спортсменка вирушила відпочивати в теплий Дубай і вже там публікує дуже гарячі знімки в шикарній сукні. Але ми то знаємо, що це плаття було б марно, якби на ці ідеальні жіночі форми. Для чемпіонки Дарина дійсно виглядає ну дуже шикарно, сама жіночність.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

На свіжому знімку з Дубая, яких, на жаль, всього один, можна помітити, як дівчина схилилася спеціально для позування. Ось на такі "піруети" йде дзюдоїстка, заради лайків.

Віддані шанувальники відразу ж почали ставити лайки і залишати коментарі, залишаючи компліменти її струнким ніжкам, шикарному чорному платтю і привабливій посмішці.

Раніше повідомляли, найкрасивіша чемпіонка України Дарина Білодід влаштувала "битву купальників": відразу і не зрозуміти, скільки їх.

Як повідомляв Знай.uа, Дарина Білодід вразила нескінченними ногами в лосинах: "Що за анаконда?".

Знай.uа писав, Дарина Білодід задумалася про чорну смугу в житті: "Здатися і піти на дно".