Відомий український тренер Марина Боржемська вирішила нагадати шанувальникам про себе, і розповіла біографію свого життя. Факти, які про неї ніхто не знав раніше.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Там регулярно у неї з'являються особисті знімки, кадри з дітьми, а також різні поради для шанувальників, які стосуються здоров'я і тренувань.

Цього разу вона вирішила розвинути досить важливу і серйозну тему:"Де б ти була, якби не...".

Як зазначає Марина Боржемська, їй в житті повело, і вона народилася в дуже добрій і хорошій родині.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Кажуть, що діти вибирають своїх батьків. Напевно, коли я їх побачила, закохалася в цих прекрасних людей🙏 🏻 почнемо з більш старшого покоління. На жаль, мої дітки не змогли познайомитися з цими чарівними людьми " - сказано в повідомленні під постом.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Батько її мами пройшов війну, і звали його Арсеній. Коли все закінчилося, то влаштувався на роботу адвокатом, і був шанованою людиною в місті. Дідусь Марини вклав дуже багато у виховання дітей і онуків.

Його дружину, і відповідно бабусю Марини звали Людмила. Вона працювала вона працювала в проектному інституті головним інженером. Це була чудової краси жінка з дуже добрим серцем і відкритою душею.

Вони з дідусем навчили їх бути не байдужими навіть до кривдників.

Далі Марина розповіла про батьків свого батька. Дідусь Анатолій працював стоматологом, і нагадував він маленькій дівчинці моряка далекого плавання. Справа в тому, що він дуже багато працював, але весь вільний час проводив з сім'єю.

Бабуся Єлизавета працювала вчителькою російської мови та літератури. Завжди доглянута і акуратна жінка. Вона володіла тонким почуттям моди, і саме з нею майбутня спортсменка пізнала, хто такі справжні леді.

Далі пішли розповіді про батьків, які виростили прекрасну людину з жінки.

"У кожного з нас свій шлях. У нас багато вкладають люди, які завжди поруч, з ким ми дружили і дружимо, хто просто зустрічався один раз. Вони всі-наш досвід. Але від нас залежить характер, воля, дух, цілі, сила, надія, віра і любов. Ось ким ми стаємо-людиною " - підсумувала пост жінка.

Нагадаємо, що Марину Боржемську з дітьми В'ячеслава Узелкова "підсадили" на гру з інопланетянами

Раніше повідомляли, що Марина Боржемська цілу годину потіла на кухні з кухарем-красенем, але схуднути не вийде

Також, доомплекс вправ від Марини Боржемської для красивої попи і кубиків преса: як схуднути без тренажерів