Популярний український телеведучий, постійний гість всіляких світських заходів, а також любитель побігати Анатолій Анатоліч, обрадував своїх шанувальників прагненням до нових висот і тягою до прекрасного.

Справа в тому, що телеведучий полетів до Нью-Йорка на марафон і встиг після пробіжки сфотографуватися на фоні будинку "Друзів". Так, це саме той самий будинок з культового ситкому.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анатолія Анатоліча в мережі Instagram.

Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram

"Той самий будинок з серіалу "Друзі". Його можна бачити у всіх серіях серіалу. Хоча сам серіал знімали в LA, але будинок для перебивок дійсно з NY. В цьому і є та сама любов людей до всього світу до New York. Тому що тут все як в кіно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ми все це бачили, ми всі це знаємо. Я вже писав про це. І це почуття не покидає тебе ані на секунду. Відчуття, що ти герой романтичної комедії, події якої, як завжди відбуваються в New York city.", - ділиться Анатолій Анатоліч емоціями.

Нагадаємо, що нещодавно дружина телеведучого Юлія Бойко "Юла" похизувалася новим досягненням свого коханого в Нью-Йорку і висловила смуток, що цього року не змогла поїхати до "великого яблука" з Анатолічем. Однак Юла пообіцяла, що наступного року буде поруч зі своїм спортсменом.

Раніше повідомляли, дружина Анатолія Анатоліча показала 3-місячного малюка і похвалилася хорошими генами чоловіка: "солоденький пупсик".

Як повідомляв Знай.uа, на шоу "Маска" в Новий Рік з'явиться бурий ведмідь, Оля Полякова вже напоготові: "Будемо знімати відразу".

Знай.uа писав, дружина Анатолія Анатоліча підтримала чоловіка за тисячі кілометрів від дому: "Праця і сила волі".