Колишня дружина позитиву, а також найкраща подруга Насті Каменських, Анна Андрійчук дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про розлучення.

Новий сюжет вийшов на телеканалі "Україна" в програмі "Зірковий шлях", де регулярно обговорюють життя знаменитостей, в тому числі і особисте. Так сталося і цього разу.

Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/
Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/

Дизайнер Ганна Андрійчук зазначила, що саме вона стала ініціатором їхнього з Олексієм Завгороднім розлучення. Вони не живуть разом вже близько двох років, так як зрозуміли, що потрібно зробити паузу у відносинах, і зрозуміти, хто ким є.

Позитив, фото з instagram
Позитив, фото з instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кілька разів за цей період пара намагалася возз'єднати сім'ю, відправлялися разом на відпочинок, планували спільне майбутнє, але, нічого не вийшло.

"Не те, що я психанула, пішла і сказала: "Ідіть всi в баню, я царівна і хочу жити сама". Ні, звичайно. Це боляче, це складний переломний момент. Особливо коли я прийняла рішення, що потрібно відпускати один одного щоб кожен був щасливий окремо, ось тоді був стан, коли ти відчуваєш себе на повному дні" - говорить Анна.

Анна Андрійчук, скріншот із відео
Анна Андрійчук, скріншот із відео

Також, вона вирішила відповісти в інтерв'ю на питання стосовно зрад чоловіка, і його нібито взаєминах з партнером пот шоу "Танці з зірками" Юлією Сахневич.

За словами дівчини, якщо у її колишнього чоловіка під час шлюбу була друга жінка, то це на його совісті, але, точно вона впевнена в цьому бути не може.

"Я скажу, що чутки і плітки в шоу-бізнесі весь час ходять. Все життя Льоші приписують якісь романи. Тому вірити всім чуткам... Я б не вірила " - підсумувала в інтерв'ю Ганна Андрійчук.

Нагадаємо, що "колишній" Наді Дорофєєвої Позитив зізнався в давній закоханості

Раніше повідомлялося, що бАнна Андрійчук розповіла, що стало причиною розлучення

Також, Позитив після новини про розлучення зробив ще одну заяву: піде по стопах Дорофєєвої.