Південнокорейський серіал в жанрі виживання і трилера "Гра в Кальмара" від Netflix набирає шалені обороти популярності з кожним днем, також як і його головні герої.

Акторка Хо Ен Чон зіграла в "Грі в кальмара" яскраву роль дівчини-перебіжчиці з Північної Кореї по імені Канг Сае-пек, під сюжетним номером 067. Після успішного дебюту в кіно, популярність дівчини у медіапросторі виросла зі швидкістю світла.

Відомо, що південнокорейська знаменитість за короткий термін стала новим амбассадором відомого бренду Louis Vuitton. Також, в кінці вересня дівчина вдало знялася для спортивного одягу Аdidas Originals.

Хо Ен Чон, фото з Instagram
Хо Ен Чон, фото з Instagram

Зовсім недавно, 10 листопада, в Нью-Йорку відбулася найголовніша подія осені в світі моди - премія CFDA Fashion Awards, куди і запросили висхідну зірку. На церемонії нагороджували дизайнерів і зірок за їх внесок у розвиток модної індустрії. Хо Ен Чон обрала для заходу сукню-балахон від Louis Vuitton з чорного мокрого шовку, і навіть в такому скромному образі виглядала чарівно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У своїх Insta Stories знаменитість поділилася знімками з церемонії. У кадрі модель тримає в руках щось схоже на запрошення, можливо, саме так виглядає нагорода. Хо Ен Чон не залишила жодних пояснень, однак, з урочистою промовою все ж виступила.

Скріншот з Insta Stories, Хо Ен Чон
Скріншот з Insta Stories, Хо Ен Чон

Скріншот з Insta Stories, Хо Ен Чон
Скріншот з Insta Stories, Хо Ен Чон

Нагадаємо, що Хо Ен Чон з "Гри в кальмара" впевнено піднялася на "вершину" Голлівуду стрункими ніжками

Як повідомляв Знай.uа, Хо Ен Чон з "Гри в кальмара" показала бездоганне тіло і змусила чоловіків "піддатися" гріху: "Приголомшливе видовище"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон оголила стрункі ніжки і відкрила пухкі губки: чоловіки в захваті