Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує значну аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Леся Нікітюк часто ділиться найцікавішими подіями свого життя і показує багато особистих моментів, що може дозволити собі не кожна медійна особистість. Артистка без сорому говорить про прості життєві справи та емоції, з якими стикався кожен її шанувальник.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Цього разу Леся розповіла на відео в Insta Stories про свою "тяжку" долю. У кадрі телеведуча сидить в одному рушнику, мабуть, тільки вийшовши з душу, і з незадоволеним виразом обличчя скаржиться на нескінченні тусовки в її житті.

Як повідомила артистка, останнім часом вона гуляє як в "останній раз" - два тижні тому, 19 жовтня, вона відзначала своє 34-річчя, а після відсвяткувала день народження декількох своїх подруг. І ось, сьогодні її чекає чергова вечірка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я не занадто багато разів сказала слово "день народження"?" - з явним сарказмом сказала Леся на відео.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк, Alyona Alyona і Оля Цибульська постраждали через своїх чотириногих улюбленців - "Всі роздряпані"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк у чорному халатику перетворилася на японську гейшу: шукає самурая

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк перетворилася на мандрівницю в часі і телепортувалася в село: "Минуле, яке я ніколи не забуду"