Мандрівник і відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами зі зйомок і дивовижних пригод в своєму Instagram, де за ним стежить понад 1,8 мільйона чоловік.

Цього разу Дмитро Комаров познайомив шанувальників з дивовижним племенем Ваорані, яке мешкає в диких джунглях Амазонії, в екзотичній державі на тихоокеанському узбережжі Південної Америки.

Дмитро Комаров, фото з Instagram
Дмитро Комаров, фото з Instagram

У короткому фрагменті нового випуску шоу "Світ навізанку" мандрівник показав, як живуть індіанці в сучасному світі. Виявилося, що в такому далекому куточку планети існує справжня цивілізація - в племені Ваорані є доступ в інтернет. Але, це не все, чим глядачів можуть здивувати в новій серії.

Дмитро також попросив вождя розповісти моторошні і криваві історії про численні вбивства чужинців, які хотіли заволодіти нафтою на його території. А ще, мандрівника пригостили місцевим делікатесом, склад якого глядачі зможуть побачити в суботу, о 18:30 на телеканалі 1+1.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Дикий світ з елементами сучасного. Суміщення несумісного. Повноцінне реальне життя диких індіанців, але при цьому роутер у вождя)) і це нетуристичне плем'я. Таке я бачу вперше", - написав телеведучий.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" ризикнув життям на Еквадорі: "Війни і кривава помста"

Як повідомляв Знай.иа, Дмитро Комаров зі "Світ навіворит" знову проміняв Кучеренка на плем'я: "Ніколи не контактували з цивілізацією"

Також портал Знай.иа писав, що Діма Комаров зі "Світу навиворіт" зізнався у своїй суперздатності: "Пекельна спека, вологість, тропічні дощі..."