Відомий український телеведучий Дмитро Комаров згадав про подорожі, але, не по екзотичних країнах, а по рідній Україні.

Новий пост з анонсом був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються публікації, в яких він розповідає шанувальникам про те, що відбувалося з ним під час подорожей в інші країни.

Варто відзначити, що подорожує чоловік не тільки в інші країни, а й по рідній Україні. Вже в кінці цього тижня відбудеться прем'єра нового сезону, де Дмитро Комаров відвідає самі незвичайні місця своєї Батьківщини.

"Все ж пам'ятають, що я клонований в лабораторії в Китаї, а кілька Дiм знімають одночасно Пакистан, Еквадор і Україну? Це був жарт) а правда - цієї неділі, 7 листопада, о 17-30 на 1+1 ще одна прем'єра - новий сезон "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У нього досить просте завдання-показати маршрути, які кожен зможе повторити, адже, не кожен може собі дозволити відправитися в племена Нової Гвінеї.

Там буде фірмовий погляд на Одесу, Рівне, Запоріжжя, Карпати і так далі від телеведучого.

"Наприклад, в Карпатах мені сказали, що вже звикли до дзвінків в стилі: "Ми хочемо замовити тур в сироварню Комарова")) у соляних шахтах Донецької області організували зручні тури, переобладнали музей, зробили підсвічування. У пустелі Олешківські піски виділили спеціальну зону для прогулянок на квадроциклах у супроводі інструкторів. Нормальна світова практика-таке є практично у всіх пустелях" - продовжив розповідь Дмитро Комаров. Він постійно отримує зворотний зв'язок від місць, які вони відвідали в минулому сезоні.

Пандемія стала додатковим поштовхом, щоб розвинути туризм в нашій країні, і Дмитро Комаров вирішив допомогти в цьому, знявши цілий сезон програми про цікаві місця.

Перший сезон мав великий успіх, і навіть разок побив рекорд за всю історію телевимірювань.

Цього літа Дмитро Комаров знову взявся за зйомки, вже другого сезону, і як він зазначає сам, отримав не менше задоволення і драйву, ніж бував на інших континентах.

Нагадаємо, що Діма Комаров з "Світ навиворіт" зізнався у своїй суперздатності

Також, Дмитро Комаров з "Світ навіворит" знову проміняв Кучеренка на плем'я

Раніше повідомляли, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко зізналася в давній пристрасті