Відомий турецький красень, 32-річний актор і модель Джан Яман, який отримали велику популярність завдяки серіалу "рання пташка" продовжує радувати своїх фанаток, які зустрічають кожен новий кадр зірки з великою теплотою і закоханим поглядом.

Не секрет, що турецького актора Джана Ямана знають далеко за межами рідної країни завдяки ролям в різних серіалах. Особливу любов фанатів турецькому красеню серед тисяч українок принесла головна роль у серіалі "Рання пташка".

Нещодавно Джан показав, як проводить вільні моменти з кальяном. Про це стало відомо завдяки новій публікації Джана Ямана в мережі Instagram.

Публікація Джана Ямана, скріншот: Instagram
Публікація Джана Ямана, скріншот: Instagram

"Трохи турецької атмосфери біля Колізею", - коротко підписав новий знімок Джан Яман, який було зроблено в італійській столиці, в місті, куди ведуть всі дороги.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Свіжий знімок, з оголеним торсом Джана, віддані фанатки почали активно лайкати і коментувати. Спеціально для прекрасної половини людства Джан і публікує такі відверті знімки, показуючи накачані м'язи.

Буквально за кілька годин після публікації знімок з кальяном встиг зібрати майже півмільйона лайків, що говорить про велику популярність турецького красеня.

Раніше повідомляли, солодкий красунчик Джан Яман з серіалу "Рання пташка" дав відчути свій запах: "Знову доступний".

Як повідомляв Знай.uа, безбідна старість і мільйони за місяць в серіалі: заробіток Халіта Ергенча, Бурака Озчівіта і його дружини Фахріе Евджен.

Знай.uа писав, турецький красунчик Джан Яман з серіалу "Рання пташка" перетворився на Сильвестра Сталлоне: "З нетерпінням чекаю".