Всесвітньо відомий американський актор, зірка фільмів "Місія нездійсненна" Том Круз сильно налякав своїх фанатів. Справа в тому, що Тома вже не впізнають через різкі зміни в зовнішності. Кілька місяців тому Круз вперше вийшов у світ, і вже тоді в пресі заговорили, що актора буквально "покусали бджоли".

Днями ж у пресі з'явилися нові знімки, на яких Круз виглядає ще крупніше звичайного. Обличчя стало ще ширше, а очі буквально неможливо було розрізнити через величезні щік. Знімками Круза поділилася щоденна британська газета Daily Mail.

Том Круз, фото: Daily Mail
Том Круз, фото: Daily Mail

У мережі забили на сполох через побачене. Після довгої перерви в акторській кар'єрі Круз несподівано для всіх з'явився на бейсбольному матчі в Сан-Франциско. Природно, зірка такої величини не залишився без уваги. По мережі миттєво розлетілося відео, на якому зображений голлівудський актор. Однак від колишньої краси мало що залишилося-кругле обличчя, великі щоки і маленькі очі здивували і відданих фанатів, і байдужих до творчості актора.

Том Круз, фото: Daily Mail
Том Круз, фото: Daily Mail

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Косметологи відразу ж виступили із заявою, що такі зміни в зовнішності Круза, скоріше за все, пов'язані з його пристрастю до процедур краси. Імовірно, актор захопився ін'єкціями проти зморшок, що призвело до такого результату. Через велику кількість уколів обличчя артиста збільшилося і, як жартують лікарі, стало схоже на мордочку бурундука.

Том Круз. Фото: Liga.net
Том Круз. Фото: Liga.net
Том Круз. Фото: Liga.net

Володимир Зеленський, Том Круз - 1 жовтня 2020 року, фото з Фейсбуку В.Зеленського
Володимир Зеленський, Том Круз - 1 жовтня 2020 року, фото з Фейсбуку В.Зеленського

Раніше повідомляли, Том Круз перетворився на щокатого товстуна на "Місія нездійсненна".

Як повідомляв Знай.uа, фанатів "Крику" обрадували можливістю переночувати в легендарному особняку: фігура в плащі буде поруч всього 130 гривень.

Знай.uа писав, роман залишився на майданчику: Том Круз розірвав стосунки з коханою після закінчення зйомок.