Для всіх уболівальників головної команди України - Національної збірної з футболу, є важливі новини. Відомо, що у Львові Боснія і Герцеговина змогла зачепитися за вигідну для себе нічию. Тоді було багато розмов про другий матч між командами, який пройде вже на території балканської збірної.

У вівторок, 16 листопада, відбудеться матч десятого туру групи D відбору на Чемпіонат світу - 2022 (Катар), в якому Україна зіграє з Боснією і Герцеговиною. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних телеканалів.

Збірна України, фото: football.com
Збірна України, фото: football.com

Пряма онлайн відеотрансляція відбудеться відразу на двох телеканалах – "Футбол 1" і "Україна". В Інтернеті офіційний сигнал трансляції можна знайти на Oll.tv.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мало хто зі спортивних експертів припускав такий розвиток ситуації, що останній матч боснійцям буде не потрібен. А саме так воно зараз і є. Боснія і Герцеговина в передостанньому турі відбору (Україна його пропускала) поступилася Фінляндії і втратила навіть теоретичні шанси на другу позицію.

Це буде поєдинок суто за престиж, тоді як Україні потрібна чисто перемога для збереження шансів на вихід на Чемпіонат світу. Цікаво, хто і як проявить себе в абсолютно різних турнірних умовах.

Раніше повідомляли, Олександр Петраков відправив Ярмоленка, Зінченка і Малиновського до "Бога" перед матчем з Боснією: "що поганого?".

Як повідомляв Знай.uа, Україна зіграла внічию з Болгарією-1:1: голи Довбика і Ярмоленка не зарахували.

Знай.uа писав, Андрій Шевченко похвалився сином-красенем, у свої 15-майже принц: дівчата, бережіться.