Відома вже далеко не перший рік українська фітнес-тренер, блогерка і ведуча-тренер на шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська продовжує радувати своїх шанувальників новими яскравими моментами з життя.

Цього разу Марина Боржемська опублікувала знімок зі своїми дітьми, з тими самими, з якими, за словами відомого боксера, вона не дає йому бачитися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Кожен новий день дарує стільки можливостей. Давайте їх не упускати і цінувати", — пише Марина Боржемська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На свіжому знімку Марина зі своїм сином і дочкою розташувалися на ліжку, щоб зручно попозувати на камеру фотографа. Ось такий вийшов теплий сімейний знімок.

В'ячеслав Узєлков, скріншот: YouTube
В'ячеслав Узєлков, скріншот: YouTube

Нагадаємо нашим читачам, що український боксер, тренер і бізнесмен В'ячеслав Узєлков розлучився з Мариною Боржемською ще три роки тому. На превеликий жаль шанувальників, колишнім не вдалося зберегти дружні стосунки. До чього часу в соціальних мережах і на телебаченні можна побачити повідомлення про нові скандальні новини про стосунки, які колись здавалися дуже міцними і щасливими.

Раніше повідомляли, Славу Камінську "з'їла" її колишня напарниця, розгорілася велика сварка: "Нехай застрелиться...".

Як повідомляв Знай.uа, колишня Узєлкова Марина Боржемська поділилася рецептом перекусу, який допоможе схуднути до Нового року: ситно і незвично.

Знай.uа писав, важко встати з дивана? А 105-річна бігунка незадоволена результатом "стометрівки" - справжня жінка-ураган.