Популярний український телеведучий передач "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", Анатолій Анатоліч, продовжує радувати своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч чоловік.

Цього разу він вирішив привітати всіх причетних з професійним святом - Днем радіо і телебачення. Як відомо, в недавньому минулому Анатолій Анатоліч був радіоведучим.

"З днем радіо і телебачення! Люблю і сумую по радіо. Люблю і поважаю телебачення.

Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч
Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч

Вдячний моїм людям на радіо, які мене підтримували на початку шляху, і які поруч зі мною через роки. Фото зроблено вчора, а не в 2007 як ви подумали», - підписав він знімок, на якому він явно набагато молодше і носить смішну стрижку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Те, що знімку насправді багато років, підтверджує і відсутність у ведучого татуювань на руках.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

"Це в 90 такі причохани були модні», «Татух немає, не звично", "О! За спиною Пригожин", "Вітаю зі святом! Толясик, ну і шевелюра", "Вітаю, ви класний ведучий!!!", "Зачіска - чистий Нью-Йорк", "Схожий на дівчат з клубу "Помада" 2007-2010 років", - сміються шанувальники ведучого.

«Підтверджую. Вчора. Я його фоткав, після пробіжки в Нью Йорку, він став іншим», - жартома запевняє друг Анатоліча.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч розповів, з якими обмеженнями зіштовхуються українці на кордоні: "Найжорсткіша перевірка"

Як повідомляв " Знай.ua", Євген Клопотенко нагодував Анатолія Анатоліча дивними делікатесами - слина "лилася рікою": "поїв бобра, бджіл..."

Знай.ua писав, Рейчел і Моніка вдома? Анатолій Анатоліч без дружини в Нью-Йорку зайшов у гості до "друзів"