Українська співачка і акторкаОля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Журналісти популярного шоу "Життя відомих людей" дізналися, чому донька відомої співачки Маша була відсутня на головному концерті "Королеви ночі".

Оля і Маша Полякови, фото з Instagram
Оля і Маша Полякови, фото з Instagram

Відомо, що 16-річна донька підтримувала зіркову маму практично на кожному концерті, але ось на останній гучний захід Олі Полякової в Палаці спорту все ж не з'явилася. Співачка розповіла причину Володимиру Дантесу, який виступив ведучим у шоу.

За інформацією, молода дівчина перенесла операцію, подробиці про яку замовчуються, тому їй довелося підтримувати улюблену маму здалеку.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто зазначити, що сама Маша Полякова також активно розвиває свої творчі здібності. Зовсім недавно відбувся перший концерт її гурту "Шви", який шокував всю публіку через лайливі слова. Але, мама Оля спритно виправдала свою улюблену доньку і згадала, що російський співак Моргенштерн співає не найкращі тексти.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

Нагадаємо, що Олю Полякову взяли "в заручники" на Мальдівах: залишається разом з ридаючою дочкою

Як повідомляв Знай.uа, донька Полякової Маша забрала маму і тата з Мальдів, змусивши кривлятися в камеру: "Муд мій батя..."

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова "зализує" рани доньки Маші після нескінченного хейта: "Вибору немає, треба..."