У вівторок, 16 листопада, відбувся відбірковий матч чемпіонату світу з футболу між збірними України та Боснії і Герцеговини на стадіоні Біліно політ в Зеніці. На щастя мільйонів уболівальників головної команди України, наші спортсмени можуть готуватися до великого турніру, так як виграли в дуже відповідальному матчі з рахунком 2:0.

Відомі українські спортсмени, зірки шоубізнесу і навіть політики почали активно вітати національну збірну України з футболу.

Збірна України, фото: football.com
Збірна України, фото: football.com

Серед великої кількості відомих особистостей були і співак Михайло Хома, який заспівав у першому матчі гімн країни, і президент Володимир Зеленський, і навіть шоумен Сергій Притула, який приїхав підтримати команду до Боснії:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відомо, що перша частина кваліфікаційного раунду майбутнього чемпіонату світу - 2022 між національними командами країн Європи підійшла до свого завершення.

За її підсумками визначилися не тільки десять учасників основної частини мундіалю в Катарі, а й учасники стикових турнірів, в яких 12 команд в березні 2022 року будуть розділені на три рівні групи і розіграють між собою залишилися три путівки в Катар.

Мем з мережі про плей-офф, скріншот: Instagram
Мем з мережі про плей-офф, скріншот: Instagram

Збірна України стане однією з учасниць цих стиків, за підсумками яких може потрапити у фінальну частину ЧС-2022.

Разом з підопічними Олександра Петракова в плей-офф турніру вийшли наступні команди: Італія, Польща, Португалія, Росія, Північна Македонія, Швеція, Шотландія, Туреччина, Уельс, Австрія (через Лігу націй) і Чехія (через Лігу Націй).

Раніше повідомляли, Україна обіграла Боснію і Герцеговину з рахунком 2:0: Як пройшов вирішальний матч відбору на Чемпіонат світу.

Як повідомляв Знай.uа, вечірня сукня і Ейфелева вежа: Ліонель Мессі показав лайфхак, як зробити дружину щасливою.

Знай.uа писав, Андрій Шевченко "підмазався" до української збірної перед матчем з Боснією і Герцеговиною: ніби не йшов.