Стало відомо про те, що відомий український танцюрист і хореограф Влад Яма ліг під ніж хірурга після травми, яку отримав на проекті "Танці з зірками".

Про це стало відомо після випуску сюжету "Життя відомих людей", де про все детально розповіли.

Як відомо, у чвертьфіналі шоу "Танці з зірками", суддя Влад Яма танцював разом з учасницею Юлією Саніною, і в цей час травмував палець на лівій руці.

Спочатку він не звернув увагу, і думав що все налагодиться саме, так як перелом на знімку виявлений не був. Хореограф чекав, але ставало все тільки гірше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Потім, після МРТ стало ясно, що у нього стався розрив зв'язок, і терміново необхідна операція.

"Насправді перелому немає, кістки всі цілі. Але, там є розрив, розрив досить серйозний. Довелося робити операцію, при чому непросту, вона відкрита, і там шпиці вставили. Місяць в гіпсі, і потім ще два, щоб все це розробити" - розповідав тоді Влад Яма.

Вони танцювали втрьох з півфіналісткою проекту Юлією Саніною та Дмитром Жуком зі складною підтримкою, під час якої хореограф і пошкодив руку. Його терміново госпіталізували з 12-го прямого ефіру і зробили рентген. На щастя, перелому не було, тому Яма зміг повернутися до повноцінного життя і навіть займався в спортзалі.

Нагадаємо, Влада Яму вмовили завести собаку і понеслося-хоче другу і третю дитину

Також, Влада Яму з дружиною "допитала" Катя Осадча на "Танці з зірками"

Раніше повідомлялося, щоблестящая лисина Влада Ями почала "облазити", легенда "Танців з зірками" поскаржився на дискомфорт