Стало відомо про те, що акторка "Гра в кальмара" Хо Ен Чон підписала контракт зі світовим агенством, в якому базуються голлівудські зірки. Скоро з'явиться не тільки в дорамах.

Портал Deadline повідомив, що Хо Ен Чон підписала контракт зі світовим агенством "Creative Artists Agency".

Дану новину також вже підтвердило її агентство, тому, є ймовірність, що зовсім скоро ми побачимо нові голлівудські фільми з її участю.

Крім корейської зірки там є такі світові знаменитості, як Бред Пітт, Бейонсе, Том Хенкс, Карді Б, і Джастін Бібер, і багато інших.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Creative Artists Agency - це велике американське агентство талантів і спорту з клієнтами в кіно, музиці, спорті, телебаченні, іграх і онлайн-контенті.

Варто відзначити, що дівчина отримала широку популярність після виходу дорами "Гра в кальмара", де зіграла одну з головних ролей. Всього за кілька тижнів на неї підписалося в соціальній мережі Instagram більше 20 мільйонів користувачів, а її фотографії стали прикрашати обкладинки світових видань.

При цьому, варто відзначити, що це перша роль для Хо Ен Чон, і раніше вона ніде не знімалася, лише працювала моделлю. Непоганий старт кар'єри.

Не так давно стало також відомо, що серіал "Гра в кальмара" був продовжений на другий сезон, однак, чи з'явиться там акторка - невідомо, так як лінія її персонажа була завершена до кінця.

Зйомки почнуться вже найближчим часом, і ймовірно, що до наступної осені побачимо другий сезон.

Нагадаємо, що Хо Ен Чон з" гри в кальмара "дісталася до червоної доріжки: Кара Делевінь і Ніколь Кідман "залишилися за бортом"

Раніше повідомлялося, що Сон Кі Хун з "гри в кальмара" став джентльменом перед другим сезоном

Також, Хо Ен Чон з "гри в кальмара " впевнено піднялася на" вершину " Голлівуду стрункими ніжками