Зірки українського шоу-бізнесу розповіли про інциденти, які відбувалися у них з сусідами. Чи завжди знаходять спільну мову, і чи спілкуються.

Творчість, постійні репетиції, ненормований графік і вечірки – саме так ми представляємо життя знаменитостей. А як з ними уживаються їхні сусіди? У програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна" ведучі Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч дізналися, якими сусідами є Потап, Володимир Остапчук та Тарас Тополя.

Тарас Тополя досить відповідальний сусід, так як не так давно вони з жителями будинку вирішили облаштувати територію біля нього. Завезли землю, зробили ландшафтний дизайн, виклали каміння, і так далі. Тому, проблем з сусідами у нього немає.

Тарас Тополя, фото: Instagram
Тарас Тополя, фото: Instagram

Як і у співачка Ірини Федишин. Навпаки, дівчина зазначає, що вони неодноразово ставали її рятувальниками.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

"Допомагали мені відкопувати машину, коли та загрузла в снігу – ділиться артистка Ірина Федишин. - Один сусід навіть працює в моїй команді, а саме в технічній службі. Часто беремо його на концерти".

Як виявилося, не завжди буває все так гладко. Одного разу через Анатолія Анатоліча, який до слова є ведучим програми "Ранок з Україною", викликали поліцію.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Справа в тому, що студентська вечірка, яка проходила у нього вдома, розгнівала сусіда ведучого. На щастя, все закінчилося благополучно, і більш того, на сьогоднішній день вони куми, як і з другим сусідом, з яким вони познайомилися після переїзду. Тепер, всього його сусіди-суперблизькі люди.

Володимир Остапчук з дружиною, фото: Instagram
Володимир Остапчук з дружиною, фото: Instagram

І це, до речі, дуже зручно! Про це знають і в родині ведучого гіпершоу "Маска" Володимира Остапчука: "Ми живемо на сьомому поверсі, а ось подружка моєї дружини, з якою вона знайома дуже давно – на третьому. І це круто! Христині вона часто може позичити якісь сукні, а ось мені поки не позичала".

Монатік, Дорофєєва, Дантес, Ірина Монатік, Шабанов і Бородіна, фото: Instagram
Монатік, Дорофєєва, Дантес, Ірина Монатік, Шабанов і Бородіна, фото: Instagram

Життя поруч зближує, і це точно може підтвердити сім'я Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої, адже після покупки будинку вони подружилися з Monatik, і його дружиною Іриною. Часто ходять в гості, і допомагають один одному. ось репер Потап і ведучий Юрій Горбунов, які теж сусіди, нещодавно стали кумами і тепер часто влаштовують сімейні вечори.

Горбунов, Осадча, Каменських, Потап, фото: Instagram
Горбунов, Осадча, Каменських, Потап, фото: Instagram

Нагадаємо, що дружина Вови Остапчука вакцинувалася слідом за чоловіком

Раніше повідомлялося, що Анатолій Анатоліч розповів, з якими обмеженнями зіштовхуються українці на кордоні

Також, Ірина Федишин у відвертому Топі відкрила секрет своєї краси