Популярна і одна з найбільш впізнаваних російських співачок Лоліта Мілявська вже багато років радує шанувальників своїм вражаючим голосом на сцені, а останнім часом артистка ще й почала активно вести соціальне життя в Instagram, де за нею стежить 3,3 мільйона чоловік.

Цього разу Лоліта Мілявська приємно здивувала фанатів новиною про її колаборацію з популярним 32-річним виконавцем Коста Лакоста, який знайомий більш сучасній аудиторії завдяки трекам "Червоні водоспади" і "Роздягайся".

Лоліта в своєму Insragram розмістила уривок їх свіжого кліпу на спільну пісню під назвою "По-іншому". Історія розповідає про важкий розрив молодих людей. Картинка в чорно-білому стилі виглядає максимально драматично, а Мілявська в кадрі - вилита Земфіра.

У підписі до відеоролика співачка подякувала всім, хто взяв участь у зйомці і в постановці, також не забула відзначити, за її словами, названого брата і близького по духу чоловічка Косту Лакосту.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Моєму, хоч і названому, але молодшому братові Кості @elcostalacoste, за бажання шукати і розвиватися, за тепле ставлення до старшої сестри 🙏" - зворушливо написала Мілявська.

Скріншот з коментарів, instagram.com/lolitamilyavskaya/
Скріншот з коментарів, instagram.com/lolitamilyavskaya/

Скріншот з коментарів, instagram.com/lolitamilyavskaya/
Скріншот з коментарів, instagram.com/lolitamilyavskaya/

Нагадаємо, Лоліта Мілявська згадала, як на кордоні її зупинили, як трансвестита: "Яйця є, але я жінка"

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода "змусила" Лоліту Мілявську танцювати зі шваброю: "Що за дівчинка?"

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта Мілявська розсекретила пенсію Алли Пугачової: "Всього лише надбавка..."