Українка, яка отримала свою популярність завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова розповіла про те, чому закритий і елегантний одяг це дуже красиво і добре.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є, регулярно там дівчина радує шанувальників різними кадрами і міркуваннями.

Цього разу вона заговорила про те, як правильно одягатися, щоб це виглядало елегантно. Валерія Лук'янова вважає, що крім того, що дівчина отримує гідний вигляд і естетичну привабливість, у неї також додається енергетичний захист.

"Коли збуджений чоловік дивиться на неприкриті місця дівчини, він пробиває її тонке тіло і впроваджує негативні програми, крім цього, до енергетичних пробоїв цих місць, присмоктуються лярви і відкачують енергію. Дівчата самі позбавляють себе того самого заповітного виду енергії, який шукають в дівчатах гідні чоловіки " - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Буває часто, що жінці не вистачає виду енергії, яка залучають чоловіків, і всі дивляться тільки на оголені місця, позбавляючи всієї енергії. Для цього потрібно повністю поміняти стиль, щоб вами зацікавилися.

Як тільки ви це зробите, на думку Одеської Барбі, ваше життя стане значно краще, і енергії стане в рази більше. Тому тягнути з цим не варто.

Нагадаємо, що Одеська Барбі Валерія Лук'янова стверджує, що її "завербували масони"

Раніше повідомляли, що Одеська Барбі продовжує епатувати зовнішністю ляльки, з кожним разом все складніше відрізнити

Також, дівчина перетворила себе на ляльку Барбі - за $150 тисяч переробила все тіло від чола до ребер