Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "Дорослі дівчатка".

Шоу у форматі душевних і відвертих жіночих розмов знаменитостей на кухні дуже стрімко зібрало масу позитивних реакцій. З публікації першого випуску пройшло близько 2 місяців, і на даний момент під відео вже більше 1,7 мільйона переглядів.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

У п'ятому випуску "Дорослих дівчаток" Маша і Оля обговорили дуже делікатну тему сучасності - сімейні відносини, в яких чоловік дозволяє жінці все тягнути на "своєму горбу". Артистки розповіли, що завадило їм закінчити такі досить споживчі відносини.

"Тому що ми закомплексовані, що не люблять себе телиці, які бояться залишитися зовсім одні", - сказала Оля Полякова.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Оля довго йшла від відповіді і намагалася віджартуватися словами: "Я не хочу ділити свій будинок", але все ж зізналася, що не розлучилася з чоловіком через зворушливі спогади, пов'язані з їх довгим шлюбом. Але, додала, що про розставання мова все ж заходила, і не раз.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна оголилася до білизни і показала розкішну фігуру: Олі Поляковій Така і не снилася

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова помірялася красою зі своїми дочками: "Пішла наперекір всім"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вказала на чоловіків, за яких не можна виходити заміж: Потап Насті Каменських у списку. Зірковий детектив гіпершоу "Маска" Оля Полякова дала поради українкам, як правильно обирати чоловіків.