Популярна артистка Лоліта Мілявська, яка нещодавно відсвяткувала 58-й день народження, виходила заміж вже цілих п'ять разів. Проте всі шлюби співачки закінчувалися реальним провалом. З'явилася інформація, що на сьогоднішній день Лоліта вже крутить романчик з новим бойфрендом.

Про це стало відомо завдяки заявам Лоліти Мілявської для Іди Галич в YouTube-шоу "Есть вопросики".

З чуток, черговим коханим Лоліти став бізнесмен на ім'я Роман. Пара разом вже близько року. Мілявська зізнається, що відчуває себе абсолютно щасливою. До того ж вона розповіла про те, що веде бурхливе сексуальне життя.

"Я не з тих, хто імітує оргазм. З віком все краще, тому що маєш досвід. Якщо поруч з тобою розумна людина, то все зовсім інше – цікавіше і якісніше. У моїх 58 це крутіше, ніж у 40 і 35. Це величезна дорога, все залежить від того, як ти до неї підходиш", — розповіла Лоліта.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лоліта Мілявська, скріншот: YouTube
Лоліта Мілявська, скріншот: YouTube

Незважаючи на прекрасні стосунки з Романом, артистка не поспішає під вінець. Вона стверджує, що поки не готова до шлюбу. Та й бойфренд Лоліти не потребує швидкого весілля. Чоловік лише попросив свою знамениту обраницю розсекретити їх роман, щоб її не вважали вільною жінкою.

Однак Мілявська не поспішає розкривати особистість обранця і намагається тримати своє особисте життя подалі від цікавих очей публіки.

Раніше повідомляли, схудла Лоліта Мілявська згадала молодість з Олександром Цекало поруч з красунчиком: "Дякую за бажання...".

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода отримала материнську турботу від іменинниці Лоліти: "Вона вся така, приїжджала і годувала...".

Знай.uа писав, Світлана Лобода "змусила" Лоліту Мілявську танцювати зі шваброю: "Що за дівчинка?".