Андрій Шевченко виведе "Дженоа" проти "Роми" Моуріньо, 21 листопада: чи впорається український геній.

21 листопада 2021 року, о 21:45 за київським часом відбудеться дебют Андрія Шевченка в якості клубного тренера.

Український професіонал з "Дженоа" битиметься з не менш геніальним Жозе Моуріньо, який веде за собою "Рому". Гра обіцяє бути важкою, бо клуб зазнає біди з кадровою ситуацією. До того ж, "Рома" не програвала в останніх 14 матчах проти цієї команди.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Даша Квіткова розповіла про другу вагітність від Добриніна через 4 місяці після пологів: "Вже чекаємо, буде чорнява"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Про це стало відомо завдяки одкровенням Квіткової в її особистому телеграм-каналі. "Хочу сестричку Левові" - пише вона і доповнює фразу відео з темноволосою дівчинкою. Мабуть, саме такою вона представляє свою майбутню доньку, щоб була схожою на батька.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Українцям піднімуть пенсії: кому і коли чекати на надбавку

Марина Лазебна зазначила, що до кінця цього року буде проведено ще два етапи підвищення для окремих категорій пенсіонерів. Це стосується мінімальних пенсій, надбавок і підвищень у зв'язку із зростанням прожиткового мінімуму і граничних пенсійних виплат для громадян старше 65 років і зі стажем в 30/35 років.

Пенсіонери, фото Знай.ua
Пенсіонери, фото Знай.ua

Перенесення Різдва з 7 січня на 25 грудня: чому сталася плутанина в датах і коли народився Ісус насправді

Всі християни: і православні, і католики, і протестанти святкують Різдво Христове в один день ‒ 25 грудня. Хоча ця дата народження Ісуса Христа ‒ умовний. Ні в Біблія, ні в іншому документі її не знайти.

Така різниця в датах виникла через різного календаря. На Заході літочислення відбувається за григоріанським календарем, а в окремих країнах, наприклад, Росії, Грузії, Сербії та Україні - за юліанським календарем.

Так коли ж відзначати Різдво і чи має сенс перенесення свята?

Різдво на Донбасі, фото facebook.com/pressjfo.news
Різдво на Донбасі, фото facebook.com/pressjfo.news

Новий Рік 2022: чого категорично не можна робити за святковим столом.

Під час новорічних свят варто поводитися стримано і не проявляти зайвих емоцій. А достаток і добро в будинок здатні принести певні новорічні прикмети.

У той же час порушення деяких з цих заборон за новорічним столом, можуть принести у ваше життя біди і проблеми.

Наприклад, якщо у вашому будинку живе кіт, категорично не можна пускати тварину за стіл. Вважається, що коти в Новий Рік можуть зруйнувати всю позитивну енергетику в будинку.

Новий рік, Фото Pxhere
Новий рік, Фото Pxhere