Сьогодні, 22 листопада, відзначається муждународний день синів.

З нагоди такого радісного і зворушливого свята, на офіційній сторінці телеканалу 1+1 в соцмережі Instagram розмістили серію фотографій знаменитостей з їхніми синами.

На одному з опублікованих знімків присутній відомий хореограф Влад Яма з дружиною Ліліаною і 5-річним сином Леоном.

Фото с Instagram "Канал 1+1"
Фото с Instagram "Канал 1+1"

У публікації фанатам також показали кадр з репером Потапом і його сином Андрієм від минулого шлюбу з Іриною Горовою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото з Instagram "Канал 1+1"
Фото з Instagram "Канал 1+1"

А ось ведуча шоу "Зірковий шлях" Катерина Осадча постала на знімку зі своїм першим сином Іллею, якого вона народила від колишнього чоловіка.

Фото з Instagram "Канал 1+1"
Фото з Instagram "Канал 1+1"

Телеведучій Маші Єфросиніній також знайшлося місце в новому пості "1+1". У кадрі знаменитість позує з сином-першокласником Олександром.

Фото з Instagram "Канал 1+1"
Фото з Instagram "Канал 1+1"

"З Міжнародним днем сина 😉Нехай вони завжди будуть опорою та підтримкою для своїх батьків, даруватимуть лише радість та щастя 🙌", - зворушливо підписали знімки в публікації.

Нагадаємо, що син Каті Осадчої та Юрія Горбунова святкує перший "ювілей", ведуча "Світського життя" не стримала емоцій: "Досить на трьох"

Як повідомляв Знай.uа, Вова Остазпчук готовий піти на багато чого заради зустрічей з сином від колишньої: "начить потрібно..."

Також портал Знай.uа писав, що син Влада Ями вирішив дістатися до райського острова сам і залишив батьків на березі океану: "відпустили" сина у велике плавання