Відомий український виконавець Дзідзьо дав відверте інтерв'ю і вперше розповів про смерть свого батька, розлучення зі співачкою Slavia після 7 років шлюбу і прокоментував чутки з приводу його зрад дружині.

Журналісти шоу "Зірковий шлях", яке розповідає глядачам про найцікавіші події в світі шоу-бізнесу і буквально вивертає навиворіт життя українських зірок, взяли велике і відверте інтерв'ю у виконавця Дзідзьо.

Скріншот з Instagram "Зірковий шлях"
Скріншот з Instagram "Зірковий шлях"

Як повідомив артист, він дуже болісно відреагував на смерть рідної людини. Він був дуже прив'язаний до батька. Тоді маленькому Михайлу було всього 13 років, але вже в такому юному віці він дуже чітко усвідомлював всю моторошність ситуації.

Дзідзьо, скріншот: Youtube
Дзідзьо, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

До розлучення з дружиною Ярославою він зараз ставиться спокійно. Як повідомив Дзідзьо, все до цього і йшло, відносини на той час вже зжили себе, тому він набрався сміливості і зробив перший крок. Чутки про зради він заперечує і не розуміє, як на таке реагувати.

"Це було найправильніше рішення в моєму житті. Жити в такому стані, і сам кислим ходити додому не хочу, і їй зіпсувати життя. Зрозуміли, що ми як брат і сестра", - сказав артист в інтерв'ю.

Нагадаємо, що Дзідзьо нарешті дочекався маму з Португалії: колишній свекрухи зраділа навіть Slavia

Як повідомляв Знай.uа, Slavia слізно "попрощалася" з колишнім Дзідзьо: "Нехай кожен знайде..."

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов з Дзідзьо склали всіх колишніх в "Gазли": "Це бомба"