Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя Каменських зробила репост Insta Stories відомого телеведучого Андрія Беднякова, в яких він привітав її з прем'єрою нової пісні у властивій йому манері.

Знаменитості записали відео в спортзалі. У кадрі Андрій розхвалює і закликає своїх фанатів прослухати свіжий трек Насті, який вона випустила 19 листопада в дуеті з молодим, але вже досить амбітним виконавцем Ванею Демчуком.

"Так, сьогодні у цієї спортсменки, у цієї красивої дівчинки, вийшла нова пісня. Як називається? Так все, занадто багато, це не твоя сторінка. Загалом, заходьте і слухайте. Очманіла пісня, я танцюю під неї... я і моє друге підборіддя", - жартівливо сказав Андрій Бедняков на відео.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських одним фото довела, що не вагітна: Потап не встиг

Нагадаємо, що Настя Каменських змінила стиль на "підлітковий" - спідниця, як у "Тату" і чорний манікюр: "Доньку Олексію роди"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських у спортивках на очах Олега Винника оголила блискучу опуклість: "Ви, як завжди..."

Також портал Знай.uа писав, що у Насті Каменських помінялися смаки - замість лисого Потапа знайшла молодого білявчика: "Це про прощання з минулим"