Відома українська співачка зі Львова, 34-річна Ірина Федишин, яку українці знають і люблять по хіту "ти тільки мій", продовжує радувати шанувальників яскравими кадрами із зоряного життя. Цього разу обійшлося без шикарних курортів, якими Іра любить хвалитися в соціальних мережах. Співачка заявила, що вона готується до нових зйомок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Федишин в мережі Instagram.

"Готуємося до зйомки", - пише відома співачка.

У свіжій публікації можна побачити, що Ірина Федишин продовжує грати на камеру в образі фатальної блондинки з кучериками. У невеликому відео, яке йде буквально кілька секунд, співачка встигла навіть трохи позаігравать зі своїми фанатами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ірина Федишин, сскриншот: Instagram
Ірина Федишин, сскриншот: Instagram

Далі-більше, віддані шанувальники почали оцінювати вигляд Ірини в синій сукні, її кучері і навіть її підкреслені макіяжем брови.

Буквально за кілька годин відео зібрало в мережі Instagram, де за співачкою стежать понад 394 тисяч осіб, 16 тисяч переглядів і безліч коментарів. Ось, що пишуть Ірині фанати: "Красуня", "Найпрекрасніша", "Дуже страшно", "Як лялечка", "Ну і брови", "Ой, що це з Іриною...", "Кучерява!", "Дуже хороша", "Ефектно і привабливо, класно, супер".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, в елітний автомобіль Ірини Федишин в'їхала вантажівка: "Як так можна".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин у відвертому ТОПі відкрила секрет своєї краси: "Дівчинка-сексі".

Знай.uа писав, Ірина Федишин задерла ніжку до неба і спокусила всіх чоловіків: "Знімай, Віталік!".