Стало відомо про те, що в шоу "Новорічна Маска" з'явиться унікальний Олень, який по-святковому прикрашений 200 дзвіночками. Принесе атмосферу свята всім глядачам.

31 грудня о 20:00 в ефірі каналу "Україна" вийде масштабне святкове шоу "Новорічна Маска". Найпопулярніші зірки сховаються в образах яскравих зимових персонажів, а відгадувати їх будуть постійні детективи шоу "Маска" і гості новорічного випуску – відомі українські співаки, актори, ведучі та блогери. Одним з героїв шоу стане запальний красень Олень. Хто зник під святковою маскою?

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Коли Олень з'явиться на сцені, він вкрай розвеселить всіх гостей, а ось замість підказок він вирішив запропонувати зіркам із залу пограти з детективами в гру, яка називається "Крокодил".

Олень зазначив, що його називають справжнім витвором мистецтва, і це неспроста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Тільки подивіться, який я веселий і яскравий. Жовте волосся, довгі, чарівні вії, а ще у мене є дивовижна здатність – висвітлювати глядачам шлях в Новий 2022 рік. Тільки не кажіть, що вже впізнали мене", - поділився зимовий герой шоу каналу "Україна" Олень.

Це правда, від персонажа неможливо відірвати погляд. Це миле обличчя, новорічне вбрання, а також Золоте взуття і величезні роги, які були зроблені за спеціальною технологією. У них вставили 18 LED-свічок. Також, на костюм були вставлені 200 дзвіночків, які прикрашають костюм.

На новорічному шоу виконає він композицію Ірини Білик під назвою" мені не шкода", і на сцені з ним з'являться ще чотири Діда Мороза, що допоможуть зробити номер незабутнім.

"Я не знаю - це Олень або Олениха. Можу сказати тільки одне - це так круто!" - коментує зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник. А ось хто саме сховається там-дізнаємося вже в новорічну ніч.

Нагадаємо, що Винник, Каменських і Полякова на шоу "Маска" вгадали, хто ховається за образом Пальчики

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко розсекретив джмеля з "Квартал 95" на шоу "Маска" - Оля Полякова була в "ауті"

Також, Настя Каменських на" масці "вирішила зняти" прикриття " з диньок, Данилко і Винник оцінять